Sery żółte

Sery żółte
produkowane są z mleka od krów wypasanych na łąkach i halach górskich, bez nawożenia. W żywieniu nie stosuje się kiszonek.

Ser edamski

Blok o wadze 2-3kg lub 1,5-2kg

Ser edamski

Porcjowany o wadze 0,25-0,40kg

Ser łososiński

Blok o wadze 1,3-2kg

Ser łososiński

Porcjowany o wadze 0,25-0,40kg

Ser salami

Walec o wadze 1,3-1,7kg

Ser salami

Porcjowany o wadze 0,25-0,40kg

Ser gouda

Blok o wadze 3-4kg

Ser gouda

Porcjowany o wadze 0,25-0,40kg

Ser starodworski

Blok o wadze 3-4kg

 

Ser Tymbark

Walec o wadze 1,3-1,7kg

Wyprodukowany z mleka od krów rasy Polska Czerwona

 

Copyrights © Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Limanowej Realizacja: